Referenties

Onze klanten aan het woord:

Carlos J.

Huurder

"I recently worked with Maxime and I am very satisfied with the whole experience. The collaboration was very smooth and the communication was excellent. Best of all, the communication was in English, which was very important for me as a foreigner. I was impressed with the good communication and he explained everything clearly and patiently and was always available to answer my questions. In addition, the follow-up was very good, so I never had to worry if anything would go wrong. Maxime really did a super job and definitely deserves a recommendation!"

Patrick Maeyens 

Eigenaar

Opvolging verliep perfect!
Afspraken werden nagekomen en er werd ruim tijd uitgetrokken voor de uittredende plaatsbeschrijving, tot in detail toe,  dit in een neutraal standpunt eigenaar-huurder. Top! 

Ik twijfel géén moment de volgende keer weer beroep te doen op CheckUp!

Amber

Huurder

"Zeer grondige en nauwkeurige plaatsbeschrijving. Maxime nam de tijd om de plaatsbeschrijving uitvoerig te overlopen met beide partijen.

Bedankt voor de professionele en aangename samenwerking."

Sarah D.

Huurder

"Meneer De Rouck was zeer vriendelijk en heel behulpzaam. Hij heeft de tijd genomen om alles duidelijk en volledig uit te leggen. De plaatsbeschrijving is vlot verlopen. Heel erg bedankt hiervoor."

Anaë

Huurder

"Super goede service! Alles zeer netjes en tot in de details beschreven en gefotografeerd.

Hartelijk verwelkomt en zeer vriendelijke/beleefde communicatie. Ook elke vraag werd beantwoord of samen naar een antwoord gezocht.

Een grote aanrader!"

Samed

Eigenaar

"Nogmaals bedankt voor je professionele aanpak tijdens de in-en uittredende plaatsbeschrijving incl. de snelle verwerking ervan."

Geert

Eigenaar

"Verhuur zonder zorgen dankzij een kwalitatieve en deskundige plaatsbeschrijving opgemaakt door CheckUp.

Op Maxime van CheckUp kan je rekenen ! Hij is een veelzijdig en dynamisch onafhankelijke deskundige dat garant staat voor correctheid, klantvriendelijkheid, deskundigheid.
Hij zorgt ook voor de overnamedocumenten (W, G, E) en overname meterstanden.
Ik raad iedereen aan om beroep te doen op CheckUp."

Hilde

Eigenaar

"Maxime van CheckUp is een getrainde deskundige met oog voor detail. Hij neemt zijn onpartijdigheid zeer serieus en verzekert een eerlijk document die bescherming biedt aan alle partijen. Gemoedsrust dankzij precisie. Als extra service helpt hij de partijen bij het opmaken van de documenten voor de overname van de nutsvoorzieningen. Wij zijn terug zeer tevreden van de spoedige dienstverlening van CheckUp."

Pablo

Huurder

"Many thanks Maxime. Great work!"

Alain Vandewalle

Makelaar / Makelaarshuys

"Door in het verleden met Maxime te hebben samengewerkt, wisten we wat we mochten verwachten ; punctueel, nauwkeurig, professioneel en altijd met een glimlach. Wij kijken alvast uit naar een volgende samenwerking."

Peter M.

Eigenaar

"Reeds verschillende plaatsbeschrijvingen laten uitvoeren met steeds zeer gedetailleerde en goed gedocumenteerde verslagen. Steeds stipt en correct met eerlijke tarieven." 

Jonas & Anneleen

Eigenaars

"Bedankt voor het opmaken van de plaatsbeschrijving en de fijne samenwerking. Graag tot later."

Frédéric 

Eigenaar

"De samenwerking is heel vlot en professioneel verlopen, voor herhaling vatbaar."

Ilse 

Eigenaar

"Enkel POSITIEVE aanbeveling:
duidelijke voorafgaande communicatie, heel uitgebreid verslag, heel veel foto's correcte opvolging, perfect nakomen van afspraken, heel professioneel, veel kennis, diplomatisch, tactvol, discreet."

Hilde

Eigenaar

"Een zeer correcte firma voor het opmaken van de plaatsbeschrijving voor een woonhuis en het registreren van het huurcontract en de plaatsbeschrijving.

Zeer vlug bediend. Dankjewel."

Eveline Palfliet

Makelaar / kantoor Palfliet

"Snelle en correcte service. Plaatsbeschrijving is uitgebreid en beschikt over voldoende foto's. Respectvol naar zowel verhuurder als huurder. Bovendien zorgt Maxime ook voor up-to-date advies waar nodig. Super samenwerking!"

Mieke 

Huurder

"Uitstekend werk. Maxime is een zeer aangename man die alles goed uitlegde. Hij was goed bereikbaar en mailde nadien alles heel vlot door. Bedankt!"

Willy D.

Eigenaar

"Was een goed, vriendelijk en juiste waarneming. Zou het iedereen aanprijzen."

Jens

Eigenaar 

"Uitstekende correcte service. Zeer veel foto's."

Wouter 

VME Res. Groene Vallei

"Correcte en vlotte service tegen marktconforme tarieven."

Uw plaatsbeschrijving laten opmaken door CheckUp?
Reserveren